dinsdag 31 mei 2011

Jan & Anny Nieuws !


Zuid Afrika
In september vertrekken Jan & Anny naar Zuid Afrika om een aantal concerten te geven. Zij worden bijgestaan door Tonny Willé en George Baker. De First Show Band gaat mee als begeleidingsband.
Tegen die tijd zal ook het album `Together Again` verschijnen in Zuid Afrika met daarop een aantal nummers vertaald in het Zuidafrikaans.

DVD
Naar alle waarschijnlijkheid zal er dit jaar een DVD verschijnen van het album Together Again. Er worden nieuwe clips opgenomen voor de DVD in een nog nader te bepalen land. Het zal in ieder geval een land worden met mooi weer garantie.

Rimpelrock
Op zondag 14 augustus treden Jan en Anny op tijdens Rimpelrock in Hasselt (Belgiè) met hetzelfde team dat naar Zuid Afrika vertrekt.

Muziekreis
In oktober gaan Jan & Anny net als vorig jaar weer met "Hart Voor Muziek" op reis naar Turkije.

Nieuwe cd
Er wordt al hard gewerkt aan het nieuwe album dat in het voorjaar van 2012 zal verschijnen. Zoals al eerder gemeld gaat Jan een nummer schrijven over "Chico", de hond van Anny. De naam van de hond vraagt bijna om een zonnig nummer met als titel "Chico Mi Perro".

Zomer
De zomer gaan Jan en Anny natuurlijk genieten van vakantie, maar ook zal de Kerst cd gestalte moeten krijgen. Opnamen van deze cd zullen waarschijnlijk in juli/augustus plaatsvinden.

2 opmerkingen:

  1. hallo ik zou graag willen weten of de dvd van jan en anny er al is

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee, helaas is er op dit moment geen dvd van Jan & Anny. Deze zal er voorlopig ook niet komen.
    Soms worden er plannen gemaakt die niet haalbaar zijn vanwege de drukte. Hopelijk krijgen we deze dvd vo;gend jaat alsnog.

    BeantwoordenVerwijderen