dinsdag 24 december 2019

Het laatste concert!

Op 22 en 23 december 2019 gaven Jan & Anny de laatste 2 concerten van hun gezamelijke carriere. De concerten vonden plaats in Volendam. Naast de trouwe fans waren er veel Volendammers aanwezig. Ook waren er een aantal voormalig BZN collega's aanwezig. Zo zagen wij Thomas Tol, Carola Smit en Dick de Boer (management BZN) tijdens de concerten.
Wij waren aanwezig bij het allerlaatste concert op maandag 23 december. Hieronder een foto rapportage van dit concert en een zestal video opnamen gemaakt door Ingrid Heurkens, waarvoor dank!













6 opmerkingen:

  1. Het was erg mooi, jammer dat het voorbij is...weer een periode afgesloten maar blij dat we er bij waren ��

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben ook op 23 geweest.Jammer dat de lokale omroep niks op youtube gaat zetten.Niet getreurd. Ik heb opnames. Zie https://www.youtube.com/watch?v=ZkQxN-iy13M&list=PLyJBdOMNAvlCN1h9NIDPwE3R2BtDTF4_H Dick de Boer en Carola Smit stonden achteraan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je het gefilmd hebt Ingrid. Ik voeg je opnamen toe aan dit bericht.

      Verwijderen
  3. Dank je wel,Hans G.De korte stukjes die ik in Utrecht heb gemaakt is ook te vinden op youtube.Ik ben niet de enige geweest. Zie https://www.youtube.com/playlist?list=PLyJBdOMNAvlDN4_wSXEKfE3yLtuyHKk3u .Zie ook https://www.youtube.com/user/Ingrid61601/playlists?view=50&sort=dd&shelf_id=14

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat zou het fantastisch zijn als Max omroep samen met Manager Menno van de uitzending een DVD en Live CD zouden uitbrengen. De geschiedenis van Jan en Anny en het Concert te Utrecht. Vele fans zouden ditvwilken hebben, dat is toch zeker.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat zouden wij zeker willen, misschien komt er nog wat :-)

    BeantwoordenVerwijderen