vrijdag 15 oktober 2010

C'est La Vie Nieuwe single Jan & Anny

Op 12 november komt de nieuwe single 'C’est La Vie' uit. Deze single is een waardige opvolger van de eerste hit 'Take me to Ibiza'. Ook dit keer horen we het oude vertrouwde geluid van Jan Keizer & Anny Schilder en lijkt het alsof de tijd heeft stil gestaan. Volgens fans en kenners was er geen discussie mogelijk en is iedereen het er over eens dat dit de onbetwiste nieuwe single moest worden.
Hopelijk heeft de Poll op dit Blog hier ook een steentje aan bijgedragen.Onderstaand een nieuwe versie van de videoclip van C'est La Vie. Jan en Anny zijn zingend toegevoegd in de refreinen. 


6 opmerkingen:

 1. Wooow dat is goed nieuws!!! Een dijk van een nummer wat in de lengte ligt van Sevilla qua muziek. Met de eerste tonen begeef je je al in de Franse sferen. Hopelijk weer een grote hit.
  Leuke hoes heb je gemaakt Hans!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Erwin,

  Ik ben het ook helemaal eens met de single keuze. De hoes is overigens de echte hoes van de single.

  Groetjes
  Hans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk een goede keus. Hopelijk word het ook een succes. Qua muziek inderdaad BZN van vroeger. Heerlijk nummer! Groetjes, Jeroen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi in elkaar gezet Hans!
  Hopelijk wordt de single nummer 1!
  Het is ze van harte gegund!

  Groetjes Rosanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is en blijft ZO prettig om Jan en Anny weer hand-in-hand en naast elkaar te zien in dit soort videoclips, dus helemaal top zo'n clip als deze !.
  Ciao.
  (ben blij dat dit de nieuwe single wordt !).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja,echt 'n heerlijk nummer,brengt me weer even terug naar die mooi begin periode van de BZN.

  BeantwoordenVerwijderen