zaterdag 27 november 2010

Anny in Privé


Deze week in de Prive een reportage over Anny Schilder, waarin Anny vertelt over een aantal hoogte- en dieptepunten in haar persoonlijke leven. Dit Blog beperkt zicht tot de carriere van Jan en Anny en ook daarover doet Anny een aantal uitspraken.
Zo zegt Anny dat zij op dit moment in de beste periode van haar leven zit. " Het klinkt vreemd, maar ik merk dat ik in een tweede levensfase zit. Niet eerder heb ik mij zo goed gevoeld als nu. Zowel prive als zakelijk gaat alles voor de wind. De optredens in het land zijn waanzinnig, soms lijken het wel Beatles-taferelen. Dan zien we mensen voor het podium staan die in tranen uitbarsten als ze ons zien staan. Iedereen is vol lof en blij.


Alles wat ik nu doe maak ik bewust mee. Dat was niet in de periode dat ik in BZN zat. Ik was te jong om het te begrijpen. Nu geniet ik van het succes, destijds was ik er soms echt klaar mee. Normaal over straat lopen kon ik niet. Als ik wel eens met mijn moeder ging winkelen in de Amsterdamse Kalverstraat moesten we geregeld een winkel invluchten om aan de mensen te ontsnappen." Anny haar moeder is nu 86 en zit in een tehuis en heeft last van haar geheugen. Gelukkig weet ze wel dat ik enorm veel succes met Jan heb, zegt Anny.


Als Anny nu haar leven een cijfer moet geven is het "een volle acht". De band met mijn kinderen is erg bijzonder. Door het succes met Jan en Anny voel ik mij beter dan ooit. Mijn leven bestaat uit hoofdstukken. We zitten nu in een heel mooi deel.

5 opmerkingen:

 1. Dat is leuk zeg, ik ga de Prive straks gelijk ff kopen - leuk voor mijn plakboek!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah, mooi!
  Blij dat ze zich zo goed voelt en dat ze zoveel succes hebben!

  Gr. Rosanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jan&Anny staan ook deze week in Party en Weekend over omdopen BZN boot en de rest kunnen we al raden wat er aan de hand is.

  Groetjes Reginald

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind deze website eerlijk gezegd beter dan de 'officiële', mede door het gevarieerde aanbod. Maar als je berichten plaatst over publicaties, waarom dan niet zoveel mogelijk publicaties noemen? Bijna iedere week vind ik in kranten en tijdschriften wel iets over Jan of Anny.Ja, de nadruk ligt momenteel op de onvrede onder liefhebbers, maar dat moet je zien als iets wat ook gebeurt. Dit uit de weg gaan is het ontkennen, terwijl het er gewoon bij hoort. Het is jammer dat BZN niet meer bestaat. Ik volg zowel Jan & Anny als Mon Amour. Alle nieuws is welkom, ook nu het niet altijd even leuk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's vooral en fijn dat het Anny allemaal meezit. Ik gun het haar zo en hopelijk hebben zij en Jan nog lang succes.

  BeantwoordenVerwijderen