dinsdag 23 november 2010

Anny Schilder - The Collectables + Prijsvraag


De maker van dit Blog heeft een cd samengesteld met unieke opnamen van Anny Schilder. De cd bevat opnamen van nummers die niet voorkomen op reguliere (verzamel)albums van Anny. Sommige nummers zijn alleen op vinyl single verschenen en zijn voor deze compilatie gerestaureerd naar cd kwaliteit.


klik voor vergroting

Zo bevat de cd de single versie van Mama's Dinky Darling. De single versie verschilt in opbouw van het nummer en er zijn instrumenten toegevoegd ten opzichte van de album versie.
Ook vind je op de cd als kerstbonus o.a. het nummer "Christmas Without You". Een nummer dat Anny in 1996 heeft opgenomen voor een kerstalbum met diverse artiesten. In december komt hier ook een videoclip van op het Blog. Ook de cd versie van "Eeuwige Kerst" ontbreekt niet.

Tevens vind je op deze cd prachtige nummers als Tria Nesia, Think about love, Valley of pain en Memories in gerestaureerde kwaliteit.


Hieronder vind je twee clips van nummers die op het album voorkomen. Allereerst het door Anny met veel humor gezongen "Annies Song" dat zij samen met de groep "Nooit Dogt" opnam voor de Volendamse Kermis CD 2007 en het prachtige duet uit 1996 met Roger Whittaker "A Perfect Day".Dit album is uiteraard niet verkrijgbaar in de winkel. JanenAnny.blog verloot 2 exemplaren van deze cd onder de inzenders met het goede antwoord op de volgende vraag:

Welke BZN liedjes worden genoemd of wordt naar verwezen in de tekst van het nummer "Annies Song"?

Prijsvraag is gesloten!

14 opmerkingen:

 1. Hoi Hans
  Mooi in elkaar gezet,en erg leuk om mee te doen.
  Er is steeds iets leuks te zien,dat is fijn.
  Groetjes Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooie CD hoes, knap gedaan.
  Hopelijk win ik deze. Gr Erwin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. inge van den berg23 november 2010 om 16:28

  Wat een mooie foto van je! En helemaal super die CD. Voor mij was jij mede hét geluid van BZN en dat is nooit anders geworden. Ik hoop dat jij en Jan nog lang samen mogen werken.
  Het lijkt of jullie nooit weg zijn geweest...dat geluid..top hoor!

  groetjes ook aan Jan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Hans!

  Ontzettend leuk gedaan!
  Ik heb ook meegedaan. Ik wilde alleen even vragen of je de mail ontvangen hebt, want mijn mail doet de laatste tijd nogal raar, en vaak verzendt hij iets niet..

  Groetjes Rosanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Rosanne,

  Ja hoor ik heb je mail ontvangen!

  groetjes
  Hans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat je hem alleen kunt winnen.Zou hem graag willen kopen.Dus als dat kan moet je maar even een antwoordje geven.Ik denk namelijk dat er wel meer mensen zijn die hem willen hebben.Groetjes en je doet het heel goed Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook meegedaan met prijsvraag maar als ik ze niet win dan wil ik ze ook kopen want dit nummers waar nergens op cd staat is toch wel weer heel bijzonder!Bij meer dan 100 exemplaren krijg je dan gouden cd The collectabels uitgereikt van mij!Ik kan gouden en platina platen goed in elkaar zetten dat doe ik graag voor de hobby!CD Together again heb ik voor de hobby ook een platina plaat van gemaakt!Foto kan ik je versturen als je wilt hebben!

  Groetjes Reginald

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Sandra en Reginald,

  Ik ga er over nadenken. Er gaat een hoop werk en tijd in het maken en verzenden zitten, maar de aanbieding van Reginald is wel verleidelijk.

  Reginald, ik heb de foto's op je Hyves gezien van de gemaakt gouden/platina cd's en het ziet er erg professioneel uit.

  Vooralsnog is de cd alleen te winnen.

  groeten
  Hans

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik heb ook meegedaan met de prijsvraag maar wil de cd als hij gemaakt wordt ook graag kopen. Heel bijzonder die nummers zou ze heel graag willen hebben.
  Complimenten voor deze site. Kom hier met heel veel plezier iedere keer weer langs.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Hans,

  Ik heb ook meegedaan met de prijsvraag, leuk idee zeg!
  De link werkt bij mij thuis niet, heb daarom via mijn werk een mailtje verstuurd.
  Mocht ik niet 1 vd 2 gelukkigen zijn dan wil ik deze mooie cd ook wel graag kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja Hans dat heb je echt goed gedaan.op de een of andere manier lukte het niet om te mee te doen.probleempje met pc denk ik,als ik een cd kan kopen hou ik me aanbevolen.moet je gewoon hebben als fan van Anny.
  groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hola.... ik zou dolgraag dit album op een of andere manier willen aanschaffen. Weet iemand of dit mogelijk is?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo, hier Jan Rot. Annie zong mijn lied Valley of Pain en dat deed ze prachtig. Ik wil graag deze cd kopen of in ieder geval de digitale track van VoP. Mag op jan@janrot.nl. Bij voorbaat dank!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Jan, leuk dat je reageert.
  Ik heb je inmiddels een e-mail gestuurd.

  BeantwoordenVerwijderen