dinsdag 26 april 2011

Jan & Anny In Concert


Eindelijk was het dan zover. Na 26 jaar gaven Jan & Anny weer een live concert. Onder de vlag van KWF For Life gaven Jan & Anny maandag 25 april twee concerten in het Circustheater in Scheveningen.


De fans werden getrakteerd op een feest van herkenning. Vele oude BZN hits uit de periode met Anny kwamen voorbij...Mon Amour, Don't Say Goodbye, Mr. Dan, The Old Calahan, Rockin' The Trolls enz.
Ook nummers uit de periode na Anny zoals Waltzing Maria, Yepa Yeppa en The Banjo Man kwamen voorbij.
Net als in de periode met BZN zong Anny solo het nummer "Cry To Me". Daarnaast was er nog een franse medley , een BZN medley met nummers als Blue Eyes en Just An Illusion en een leuke uitvoering van het nummer "America" uit de musical West Side Story. 


Natuurlijk kwam ook het laatste album aanbod. Jan & Anny zongen Take Me To Ibiza, C'est La Vie, Alone In A Chair, Amor, Amor en Festa D'ell Uva. Aan de geluiden in de pauze en na afloop te horen, waren de fans erg tevreden over het concert. Kreten als "oude tijden herleven" werden veelvuldig gehoord.Jan & Anny werden begeleid door de First Show Band en 3 backing vocals.We leerden ook dat Anny al haar bijdrage heeft geleverd voor het nieuwe album. Zij wil graag een liedje over haar hondje Chico op het nieuwe album hebben. Jan beloofde een nummer over Chico te schrijven.

Chico

Na het concert was er nog tijd voor een signeer sessie, waar Jan & Anny alle tijd namen voor handtekeningen en foto's. Gesigneerd programmaboekje.


RTL Boulevard was aanwezig voor een interview met Jan & Anny.

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie bijdrage! Complimenten aan de blogbeheerders!! Het was een superconcert, ik hoop dat er nog vele mogen komen. De oude tijden herleven, fantastisch was het. Grt Erwin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Hans
  Wij waren er ook, het was echt een TOP avond.
  Inderdaad oude tijden herleven geweldig.
  Het was echt genieten,leuk verslag dat je geplaatst hebt.

  Groetjes Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi verslag.

  Wij waren er ook bij en het was een top avond. Ik werd fan einde van de Anny tijd bij BZN en was toen nog maar 8 jaar dus heb Anny nooit met BZN live op zien treden. Wat een geluk om nu toch mee te kunnen maken om Jan en Anny live te zien optreden. Wij hebben genoten. Wat een goede show en wat gaan die twee leuk met elkaar om.
  1 min puntje dat ze nummers zongen uit de Carola tijd. Ik heb er geen problemen mee om Carola en vind alles wat Anny zingt fantastisch maar naar mijn mening hebben Jan en Anny dit helemaal niet nodig. Ze hebben zelf ook fantastische nummers gemaakt en ook uit hun BZN tijd zijn er nog genoeg juweeltjes. Die latere nummers heeft BZN voor mij al te veel gespeeld de laaste jaren.

  Cry to me was zo mooi kippenvel en ook Jan weet nog steeds een show neer te zetten met zijn Lac. Kortom ik raak er niet over uitgepraat en zit na bijna een weet nog na te genieten van deze super avond. Op naar de theatertour.

  BeantwoordenVerwijderen