donderdag 10 november 2011

Nog even....

Nog even en dan begint de theatertour van Jan & Anny. Het eerste concert is op donderdag 24 november in De Meerpaal in Dronten. Voor Jan & Anny zijn het ook spannende weken met veel voorbereidingen voor de tour.

Nog even een klein vraaggesprekje met Jan & Anny:

Volgens Jan wordt de show als vanouds. "We zijn er klaar voor om onze fans een prachtige avond te bezorgen. We spelen de nummers van ons album 'Together Again', afgewisseld met klassiekers en covers die wij ooit hebben gedaan."
"Wanneer je een half uurtje optreedt speel je alle hits, misschien twee nummers van het album en dan is het afgelopen. Nu is er tijd om ook de andere kant van Jan & Anny te laten zien, zoals de mooie luisterliedjes die speciaal geschreven zijn voor in het theater", vertelt Jan.

Jan & Anny vinden het idee van een eigen tour nog steeds een beetje onwerkelijk. "Laten we beginnen te zeggen dat we nooit hadden gedacht dat het zover zou komen", aldus Annie. "Ik bedoel, we zijn begonnen met optreden en links en rechts hoorden we geluiden van mensen die het zo jammer vonden dat we niet in het theater te zien waren. Het is ongelooflijk dat we dit mogen doen."


Jan & Anny doen het niet alleen goed in eigen land, ook in het buitenland gaat het voor de wind. Jan: "Daarnaast worden we op de meest vreemde plaatsen uitgenodigd om op te treden. Roemeniƫ, Zuid-Afrika, noem het maar op. Dat zegt genoeg over de magie die er is tussen Annie en mij."

1 opmerking:

  1. Een leuk interview en erg leuke foto's. mijn hart gaat steeds sneller klopper.. ik ga in Tiel en Apeldoorn kijken naar Jan & Anny in het theater, erg spannend!!! grt Erwin

    BeantwoordenVerwijderen