maandag 6 december 2010

Jan & Anny Nieuws!


Nieuw Album

Jan Keizer heeft bevestigd dat in september/oktober 2011 een nieuw album van Jan & Anny zal verschijnen. Emile Hartkamp en Norris Padidar gaan weer samenwerken met Jan en Anny.
Jan is al druk bezig met het schrijven van nieuwe nummers

Kerstalbum

Jan Keizer vertelt dat er hoogstwaarschijnlijk eind 2011 een kerstalbum van Jan & Anny zal verschijnen. Veel fans hebben laten weten heel graag een kerstalbum van Jan & Anny te willen hebben. Je ziet, er wordt naar de fans geluisterd. Ook dit kerstalbum zal door hetzelfde team van "Together Again" worden geproduceerd.

Zuid Afrika

Momenteel zijn Jan en Anny de zuid-afrikaanse versie van C’est La Vie en The Champions Of The World aan het inzingen, beide komen op het album dat binnenkort in Zuid-Afrika zal uitkomen. Jan en Anny gaan ook een korte tour door Zuid Afrika maken.

Theater Tour

Een groot deel van het publiek van Jan & Anny gaat liever naar het theater dan naar bijvoorbeeld een mega piratenfestival. Jan en Anny hebben daarom besloten om in het seizoen 2011/2012 een theater tour te gaan doen. Tijdens deze tour zullen zij begeleid worden door een superband. Jan benadrukt dat zij met een band gaan optreden en niet in een band gaan optreden. Het gaat hier zuiver om een begeleidingsband.


4 opmerkingen:

 1. 2011/2012 wordt vast weer een topjaar voor Jan&Anny!
  Heerlijk om weer theater in te gaan,ouderwets gezellig!
  Ook sta ik te trappelen om nieuwe cd en kerst cd van Jan&Anny,beide albums zullen beslist weer GOUD of PLATINA status halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, geweldig nieuws!
  Heb nu al zin in het volgende jaar!

  Gr. Rosanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. LIEVE Anny Beste Jan,
  ik spreek en schrijf namens veel mensen uit gouda en omgeving !!
  we vinden het top dat jullie weer samen muziek en plezier maken, ook jullie album vinden we mooi en gezellig .
  we hopen dan ook ten harte dat jullie met de theater tour de goudse schouwburg gaan aandoen en hier een feessie komen bouwen jullie zullen er veel oudere fans er plezier mee doen omdat veel van hen niet in de gelegenheid zijn om jullie door heel nederland te bezoeken.
  maar nog wel vitaal genoeg zijn om jullie nummers uit volle borst mee te zingen.
  nogmaals van deze jonge fan hahaha want dat ben ik zelf wel , we vinden het erg leuk jullie weer samen te zien , spelen , plezier maken kortom feest !!!!1
  groet, edwin

  BeantwoordenVerwijderen