dinsdag 7 december 2010

"Take Me To Ibiza" Nr. 1 in Denemarken


Jan en Anny staan op nummer 1 in de internationale top 20 van Denemarken met de single Take me to Ibiza. Aanstaande woensdag worden Jan en Anny geinterviewd door de Fyens Total Radio 1 (FTR 1) en zijn ze in heel Denemarken te horen.


Jan Keizer is in zijn nopjes met zijn nieuwste nummer 1-hit. "Het is een enorme verrassing." "Het is natuurlijk hartstikke leuk dat dit gebeurt", vertelt Jan. Hij zegt niet precies te weten waarom de single zo'n hit is geworden in Denemarken. "Maar het liedje heeft een bijzondere melodie waar je vrolijk van wordt en dat houdt niet op bij de grenzen."
Take Me to Ibiza, afkomstig van het album Together Again, deed het in Nederland afgelopen zomer niet slecht met een derde plaats in de hitlijst. Volgens Jan had het liedje ook hoger kunnen eindigen. "Het WK was in zicht, dus al die voetballiedjes gooiden roet in het eten." Of Jan & Anny naar Denemarken afreist, weet Jan nog niet.
Voor de komende tijd hebben Jan & Anny genoeg op het programma staan.

11 opmerkingen:

 1. Wow wat goed zeg, ze gaan als een speer....Gefeliciteerd Jan en Anny!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is gaaf, gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is zeker een hele prestatie, wat BZN nooit gelukt is lukt nu wel met Jan & Anny. Veel respect voor! Jan en Anny gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig nieuws!!! Ik ben zo blij voor Jan en Anny!

  Groetjes, Jeroen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt TOP Proficiat Jan en Anny.
  Groetjes Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik woon in Denemarken maar je hoort ze hier niet op de radio.. In de top 40 zijn ze in ieder geval niet te bekennen, laat staan op de 1e plaats.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben inmiddels achtergekomen dat om niet officiele hitlijst gaat van Fyens Total Radio 1.Deze lijst is samengesteld door Fyens Total Radio 1 en niet van de verkopen van CD singles of cd.In Nederland heb je ook tien tallen niet officiele hitlijsten waarmee je ook makkelijk op 1 kan komen.Officiele lijst van Denemarken is Top 20 en Top 40.

  Groetjes Reginald

  BeantwoordenVerwijderen
 8. welke hitlijst staan ze dan nr1.... niet in denemarken........

  BeantwoordenVerwijderen
 9. We hebben het ook op geen enkele lijst kunnen vinden, wie heeft dit verzonnen?

  BeantwoordenVerwijderen