woensdag 9 februari 2011

Jan al bezig met het kerstalbum

Aan de vooravond van de theatertour met Anny gebruikt Jan de stilte voor de storm om vast wat kerstliedjes te schrijven. Want daar kun je nu eenmaal niet vroeg genoeg mee beginnen.
"Het is toch hilarisch als we van de zomer een fotoshoot hebben in onze kerstkleding", aldus Jan. Gelukkig hebben Jan en Anny in de loop der jaren genoeg ervaring opgedaan in het maken van kerstplaten. Anny had in 1984 een hit met 'Eeuwige Kerst' en Jan heeft zich met BZN ook al eerder op het kerstrepertoire gestort net als Anny trouwens.


Begin 2012 moet dan het nieuwe album van Jan en Anny verschijnen. Duurt nog even, inderdaad, maar dat is volgens Jan bewust zo gepland. "Omdat er meer uit het vorige album moet worden gehaald. Dit sterke album verdient meer aandacht en daar gaan we voor zorgen door in april/mei een nieuwe single te releasen." Welke single dat wordt houden Jan & Anny nog even geheim. "Maar we hebben er al een fantastische clip van gemaakt."

3 opmerkingen:

 1. Moeten we tot 2012 wachten of is dit zetfoutje?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk nieuws, jammer dat we zo lang moeten wachten op het nieuwe album,maar ik snap het wel.Ik hoop dat'Champions of the world'de nieuwe single gaat worden. En heerlijk een mooi kerst album mmmmm

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat 'Champions of the world' of 'Festa dell'Uva' de nieuwe single wordt, deze laatste heeft het ook wel in zich om een hit te worden.

  Groetjes, Jeroen

  BeantwoordenVerwijderen