dinsdag 9 augustus 2011

Anny goes West!

Route 66

Anny is weer teruggekeerd van haar reis naar de westkust van Amerika. Samen met een vriendin en een reisgezelschap vloog Anny via Chicago naar San Francisco. Daar bewonderde zij de Golden Gate Bridge en bracht een bezoek aan Pier 39, waar het wemelt van de zeeleeuwen (en het ruikt er ook naar zeeleeuwen). Natuurlijk ontbrak ook hier niet een bezoek aan het gevangenis eiland Alcatraz. Heel indrukwekkend om daar te lopen waar ooit de meest gevaarlijke misdadigers van Amerika zaten opgesloten. Anny bezocht een aantal natuurparken waaronder Yosemity Park waar de grootste bomen ter wereld voorkomen, Zion National Park en Joshua Tree National Park.

Anny onder een Joshua Tree

Grand Canyon

Ook bracht Anny een bezoek aan een indianenreservaat, waar nog steeds indianen wonen, maar dan wel onder betere omstandigheden dan vroeger.
Een helikopter vlucht boven de Grand Canyon en een bezoek aan Las Vegas ontbraken ook niet. De reis werd afgesloten met een bezoek aan Los Angeles, waar o.a. Hollywood, Santa Monica Beach en Venice Beach werden bezocht. Het westen van de USA maakte grote indruk op Anny en zij kijkt dan ook terug op een geslaagde reis.
Op de site van Jan en Anny kan je nog meer foto's van deze reis bekijken.

Las Vegas - Hotel New York

Pier op Santa Monica Beach (L.A.)

1 opmerking:

  1. Wat een leuke foto's van onze Anny in Amerika.
    Zo te zien heeft te het erg leuk gehad. Erg verdiend Anny.

    BeantwoordenVerwijderen