zaterdag 3 november 2012

BoekarestJan & Anny gaven 28 oktober twee concerten in Boekarest. Totaal kwamen er ruim 7000 mensen genieten van een geweldige show. Vele fans hebben 40 jaar moeten wachten om hun idolen Jan & Anny te mogen zien en horen.
In de tijd van de Roemeense Ceaușescu was deze muziek ‘verboden’ omdat er geen artiesten mochten optreden. BZN was in zijn hoogtijdagen al een groot succes in Roemenië (muziekbandjes) en Jan & Anny zijn nu graag geziene gasten!!! Het is inmiddels de 5e keer dat ze een optreden gaven in Boekarest. In December volgen nog 2 kerstshows in Roemenie ; in Constanza en Boekarest.
(Bron: De Sterrenparade).
 
Anny in het vliegtuig onderweg naar Boekarest.
 
 The Banjo Man en Dance, Dance. Hier zie je dat Anny de zaal ingaat met bescherming van twee bodyguards.


Take Me To Ibiza  

 
Hieronder de foto's uit Boekarest.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Interview op Roemeense Radio.

 
Volgende concerten op 2 en 6 december in kerstsfeer.
 

3 opmerkingen:

 1. Ik heb maar 1 ding te zeggen na het zien van dit alles .. wat een SUPER-duo is het toch .. en wat is Annie Schilder toch enorm leuk, je ziet haar gewoon stralen en genieten !!. Echt geweldig dat ze dit soort dingen weer meemaakt op deze manier na zoveel jaar !.
  Thanks voor deze leuke blog-post !.
  Rick.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is allemaal erg mooi, maar nu wordt het toch tijd dat de nieuwe CD gaat uitkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bravo Jan & Anny, supersterren in Roemenie...
  hopelijk komt hier een DVD van want dit is smullen.. grote zaal, zeer enthousiast publiek ga zo maar door... grt Erwin, bedankt voor het plaatsen, en de nieuwe CD die komt er wel.

  BeantwoordenVerwijderen