zaterdag 17 november 2012

Jan & Anny in Circustheater

 
Jan & Anny zingen hun grootste hits voor Music of Life! Op dinsdag 19 maart aanstaande sluiten Jan Keizer en Anny Schilder hun theatertour af met een exclusief concert in het AFAS Circustheater te Scheveningen. De gouden BZN stemmen zingen dan de grootste hits nog eens achter elkaar. Ze verzekeren u een avond die niet snel vergeten zal worden.
 
In 2011 stonden Jan en Anny weer na meer dan 25 jaar voor het grote publiek op de planken. Dit was in deze Music of Life! concertserie met twee uitverkochte concerten in het Circustheater. Vanwege hun grote populariteit, is het aan te raden snel kaarten te reserveren want het concert zal snel uitverkopen.

 
Music of Life en KWF Kankerbestrijding
Jan & Anny zijn erg  betrokken bij het werk van KWF Kankerbestrijding. Jan: "Mijn broertje is overleden aan deze vreselijk ziekte". 
Een mooiere afsluiting om in de Music of Life! serie te komen zingen en nog wel in het mooiste theater van Nederland kan eigenlijk niet. Een deel van het toegangskaartje gaat naar KWF Kankerbestrijding.
 
Jan & Anny 3 gangen diner
Reserveer nu ook een 3 gangen 'Jan & Anny diner' in het luxe Le Cirque restaurant
van het theater voor maar € 25,-.

Speciale VIP Kaarten

VIP kaarten kosten € 65,-. Dit zijn de beste plaatsen voor in de zaal inclusief koffie/ thee, Petit Fours en een consumptie. In de VIP room wordt u live ge├źntertaind door de pianist Delano Vossen die de bekende liedjes van het duo voor u speelt op een grote concertvleugel. Ook krijgt u een exclusieve beker cadeau.
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten