dinsdag 11 januari 2011

Jan en Anny in Metro

Het dagblad "Metro" had vandaag een artikel over nederlanders die muzikaal scoren in het buitenland. Naast o.a. DJ Tiësto, Within Temptation en André Rieu werden ook Jan & Anny genoemd in het artikel:

'Schatzi Schenk Mir Ein Foto’ van de Brabantse Gebroeders Ko staat op nummer 1 in Duitsland. Het heeft er alles van weg dat deze vertaling van ‘Schatje Mag Ik Je Foto’, uitgevoerd door de Duitse partyzanger Mickie Krause, dé carnavalshit wordt bij onze oosterburen. Welke Nederlanders doen het nog meer goed?

Jan Keizer en Anny Schilder

Of het nou een bekende hitlijst is of niet weten we nog steeds niet, maar feit is dat het Volendamse duo Jan Keizer en Anny Schilder onlangs op nummer 1 stond in Denemarken. ‘Take Me To Ibiza’ heet het nummer waarmee de dinosaurussen van de paling-sound de bepaald niet als warmbloedig bekend staande Denen in vervoering wisten te brengen.

1 opmerking:

  1. Dit is een leuk artikel in de Metro, een hele eer voor onze Jan & Anny. Ze zijn weer goed bezig in 2011 met veel promotie. KoffieMax, Koffietijd, Metro etc. Nu nog een 2de hit en het jaar is helemaal goed!!!!

    BeantwoordenVerwijderen