dinsdag 5 februari 2013

Anny houdt van crimi's

Anny ziet het niet echt zitten om mee te doen aan de verschillende BN’er-shows op televisie. Dat geeft zij aan in VARAgids. Anny is er geen liefhebber van. “Ik word vaak gevraagd om als kandidaat mee te doen aan tv-programma’s. Dat met die duikplank, iets in de bush, Dancing with the Stars, Sterren Dansen op het IJs. Voor die laatste twee vragen ze me elke keer weer. Dat schaatsen had ik wel leuk gevonden, maar ik heb twee hernia’s dus dat durf ik niet aan.
 
Over de andere shows twijfelde ze niet eens. “Van een duikplank springen en de bush in gaan? Nee hoor. Ik wil niet in een bikini op tv en ik ga ook mijn eigen pis niet drinken.”
 
Veel liever kijkt ze naar crime. “Ik kijk altijd naar Criminal Minds, want ik ben gek op crimi’s. Ik heb net ook zo’n dvd-box gekocht: Midsummer Murders, prachtig! En dan meehelpen oplossen, hè. CSI en House vind ik dan weer niks. Of Bones, verschrikkelijk. Dat klopt niet, lijken identificeren met van die flauwe humor.”
 
Anny houdt niet van ongeloofwaardig. “Laatst zag ik ook zo’n politieserie waarin de inspecteur een klein kindje had. Komt-ie op z’n werk met iets van pap op z’n jassie. Nou, dat heb ik meteen afgezet, want daar klopte niks van. Als een collega tegen je zegt: ‘Er zit pap op je jas’, dan laat je dat niet zitten, maar haal je het er even af met een doekje, toch?
 
Verder vindt Anny niet zoveel leuk op tv. “Mijn zoon keek wel eens naar Oh Oh Cherso, echt vreselijk. En ik heb gehad dat ik in de keuken stond en ik me in mijn lijf opeens heel onrustig en zenuwachtig voelde. Bleek The Bold and the Beautiful op te staan. Echt waar, ik kan er niet tegen.”
Programma’s waar Volendammers in zitten kijk ik ook nooit, ik houd er gewoon niet van. Laat mij de moordenaar maar zoeken in een crimi.”

5 opmerkingen:

 1. Leuk interview met onze Annie, bedankt voor het plaatsen... zo weten we weer een stukje meer van onze hero... al hoewel ze van mij wel mag in bikini op tv ::))) grt Erwin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo te lezen is Annie een vrouw naar mijn hart. Al die z.g. BN'ers op tv, BAH !! De muziek van Jan en Annie doet mij niet veel, maar leuk dat ze weer helemaal terug is. Zij was toch maar wel degene die BZN groot heeft gemaakt. En Jan, die ouwe (hard)rocker. Leuke gozer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n vrouw die gewoon duidelijk voor haar mening uitkomt. Mooi.
  Waarom in hemelsnaam dan toch ooit Manolo? Ach, we zullen maar zeggen, liefde maakt blind.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. sandra schuurman6 februari 2013 om 14:57

  In 100% nl staat ook nog een favoriete lijstje van Anny.
  Leuk om dit ook te lezen.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Annie is echt een MOORDWIJF....THE BEST.

  BeantwoordenVerwijderen