woensdag 15 september 2010

Jan & Anny Nieuws


Engeland
De single Take Me To Ibiza gaat waarschijnlijk uitgebracht worden in Engeland bij EMI.

Zuid Afrika
De nieuwe cd van Jan & Anny "Together Again" wordt uitgebracht in Zuid Afrika. BZN heeft een grote aanhang in Zuid Afrika. Jan & Anny wachten het rustig af, maar bereiden zich stiekem voor op een promotietrip naar Zuid Afrika. 

Jan & Anny als TV tune
Jan Keizer heeft verklapt dat het nummer "The Champions Of The World" gebruikt zal worden als begin tune van een nieuw TV programma. Welk programma dat zal zijn, mocht hij nog niet vertellen.

Bootje
Laatst kon je op het blog lezen over de opnamen die Jan & Anny hadden gehad varend in een bootje voor RTV Noord Holland. Anny wist niet pecies welk programma dit was, maar vertelde dat de opnamen erg leuk waren. Het betreft het programma "Tussen Zoet & Zout", waarin Bas Westerweel bekende Nederlanders interviewt in een  boot. Het programma wordt vanaf 18 september uitgezonden om 17.30 uur en wordt ieder uur herhaald.
In welke aflevering Jan en Anny zitten is nog niet bekend. Zodra dit bekend is, lees je het op dit blog.

Nieuwe single
Het is nog steeds niet bekend welk nummer de nieuwe single wordt van Jan en Anny. De platenmaatschappij gaf in eerste instantie aan dat dit Amor, Amor zou worden. Hiervan is ook een videoclip beschikbaar. Nu lijkt het er op dat er getwijfeld wordt of dat de juiste keuze is. Jan geeft aan dat de fans het meeste voelen voor het nummer C'est La Vie. Dit komt ook overeen met de poll op dit blog. Dat betekent wel dat er een clip gemaakt moet worden. Binnenkort vertrekken Jan en Anny met de TROS Cruise naar de Middellandse Zee. Een mooie gelegenheid voor een TV Special en videoclip.


7 opmerkingen:

 1. Zo dat zijn weer een hoop nieuwtjes zeg, leuk om te weten en wat leuk dat ze internationaal gaan. Zuid Afrika is inderdaad bekend terrein voor ze.
  Groetjes weer. John.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zie de engelse publiek voor me feesten en mee brullen:
  Take me to ibiza to the sun sun sun...
  Ik denk dat dit nummer in engeland ook heel goed aanslaat maar we wachten af.
  In Zuid-Afrika zullen ze daar ook gouden plaat halen zeker weten!
  Middenlandse zee is een goede lokatie voor muziekspeciaal en videoclip!

  Groetjes Reginald

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goed nieuws!!!!!Bedankt Hans voor al dit nieuws maakt mee een gelukkig mens.
  Gr Erwin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Hans je bent heel goed op de hoogte van alles ben er erg blij mee.Weet je toevallig ook waar ze de kommende weken nog meer promotie doen?
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aan een ieder die iets weet over aankomende Radio of Tv (promotie) optredens van Jan en Anny: geef het zo snel mogelijk door op deze blog .. dan kunnen we met z'n allen zorgen dat het opgenomen en doorgestuurd wordt naar deze blog, en dan kan iedereen daar vervolgens weer van meegenieten. Zelf heb ik bv satelliet en kan ik dus alle regionale Radio + Tv zenders ontvangen daarop, maar gisteren wist ik bv niet dat Jan & Anny bij Radio Noord zouden zijn, anders had ik de "Kijk-Tv" versie daarvan wel opgenomen en naar dit blog gestuurd.
  Dus een verzoek aan alle fans: doorsturen die tips allemaal :-)
  Groeten,
  Rick (Rotterdam).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor de oproep Rick!

  Het emailadres is janenanny@upcmail.nl

  gr
  Hans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig nieuws dat ik hier weer lees!
  Hopelijk slaat het aan in Engeland!
  En in Zuid-Afrika wordt het waarschijnlijk ook een hit! Helemaal aangezien ze daar altijd al veel fans hadden!

  Bedankt voor het plaatsen! Ik word er echt blij van!

  BeantwoordenVerwijderen