woensdag 8 september 2010

Together Again uitgereikt en nu al GOUD!


Vanochtend reikte televisie-coryfee Mies Bouwman het eerste exemplaar van cd ‘Together again’ uit aan Jan Keizer en Anny Schilder. Mies, voor wie Jan en Anny voor het eerst sinds jaren weer samen zongen op de 80ste verjaardag van de grand dame van de Nederlandse televisie, wordt gezien als aanstichter van het huidige succes en was speciaal voor de gelegenheid naar Volendam afgereisd om voor de voltallige Nederlandse pers de cd te presenteren.


Na de uitreiking lieten Jan en Anny zich van hun muzikale kant horen. Ze waren nog maar net begonnen met het eerste hit ‘Take me to Ibiza’ of Meneer Wijdbeens kwam het podium op. Hij had nog een kleine verrassing voor de twee artiesten. Wijdbeens (een typetje van André van Duin) had de eer om de twee Volendammers te feliciteren met het feit dat het album bij voorinschrijving al goud is geworden. Jan en Anny waren hiermee volkomen verrast, dat hun comeback nu al zo’n succes is.De reactie van de overdonderde Anny op de gouden status van het album: "Ik ga straks daar een bootje opzoeken", zegt ze wijzend op de haven van Volendam, "en heel hard zitten huilen."Jan Keizer zegt het "enorm bijzonder" te vinden om na 26 jaar weer met Anny op te treden. "Die klik tussen ons is er nog steeds. We hebben een bepaalde chemie, die ook na zoveel jaar niet is verdwenen. Het voelt ontzettend vertrouwd."

6 opmerkingen:

 1. Waaauuuuuwwww,dat hadden we allemaal toch wel voorspeld dat het zou komen.Ga door waar Jan&Anny mee bezig zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yeaaah yeaaah hier zijn geen woorden voor ik ben nu helemaal emotioneel van geluk... na al die jaren GOUD al in de voor verkoop GEFELICITEERD JAN EN ANNY....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh my God! Wat ontzettend goed!
  Je zal het ongetwijfeld vanavond wel in het nieuws hebben, dus ik zit aan de buis gekluisterd!
  Als het eerst maar vrijdag is!

  Gefeliciteerd Jan & Annie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk GOUD voor annie en jan Proficiat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben helemaal blij voor Jan & Anny, proficiat !.
  Dit was, is en blijft een gouden duo, letterlijk !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. enorm gefeliciteerd ,Jan en Anny , groetjes vanuit Lier , België

  BeantwoordenVerwijderen