vrijdag 17 september 2010

"Together Again' nieuw op nummer 5 Album Top 100 !

Het album van Jan & Anny is vandaag nieuw binnengekomen op nummer 5 van de Album Top 100.
Dat is een geweldige prestatie! Jan & Anny van harte gefeliciteerd!
Buiten het feit dat het een prachtig album is, is dit ook de beloning voor de inzet van Jan & Anny betreffende al hun promotie activiteiten. Op naar nummer 1! 

5 opmerkingen:

 1. Wauw, helemaal geweldig! Jan en Annie van harte gefeliciteerd! Ik ben echt trots op ze! Ik luister echt de hele dag door naar hun cd, hij is echt prachtig mooi! Bedankt voor het plaatsen van dit geweldige nieuws Hans!

  Groetjes Rosanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De tracks op de Cd beginnen bij mij ook steeds meer een plekje te krijgen allemaal .. Het is echt een Super Cd ! Nummer 5 in een album lijst is echt een hele goeie binnenkomer !.
  Gefeliciteerd Jan en Anny.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Anny & Jan,ik ben erg trots op jullie. Ik heb de CD in de auto, op mijn I-pod als ik ga sporten..overal Jan & Anny,super CD en hopelijk naar de nummer 1.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig! Wat zijn Jan & Anny populair, met name Anny heeft dit zo hard verdiend. Haar solocarriere is helaas niet heel erg succesvol geweest. Echt onbegrijpelijk. Zoveel singles vaan haar hadden grote hits moeten worden, zoals Le soleil, Working girl, Goodbye farewell, When you walk in the room, Mandola mandoline, Er is één ding dat altijd blijft en nog vele anderen. Ik heb dit echt nooit begrepen. Solo heeft ze ook zulke prachtige nummers gemaakt. Ik ben echt heel blij voor haar. Groetjes, Jeroen

  BeantwoordenVerwijderen