zondag 29 augustus 2010

Jan & Anny op TV

Jan en Anny hebben komende week, waarschijnlijk 2 september, TV opnames voor TV Noord Holland. Volgens Jan worden ze geïnterviewd in een bootje. Volgens Jan en Anny wordt het erg leuk. Wanneer de uitzending hiervan is wist Jan niet te vertellen.

Als de informatie klopt dan zijn Jan en Anny aanstaande dinsdag te gast bij Knevel & Van Den Brink. De uitzending is op Nederland 1 om 22.50 uur. 

7 opmerkingen:

 1. Ik vind het fijn dat ik op dit weblog steeds beelden terug kan zien van recente televisie-uitzendingen. Vanavond gaat Fans! op SBS6 ook over Jan & Anny. Misschien is het een goed idee om voortaan uitzendingen met Jan en/of Anny te vermelden, zodat je weet wanneer je moet kijken. Om daarna de beelden op het weblog te zetten, zodat mensen die het gemist hebben alsnog kunnen kijken. Ook zag ik laatst een melding van een artikel uit een roddelblad. Ik verzamel alles wat er over BZN en daarna geschreven wordt, dus in mijn ogen is het een mooie toevoeging voor dit weblog om publicaties ook te noemen. Misschien is een handig overzichtje van publicaties in de media en televisie/radio-uitzendingen mogelijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Willem,

  Ik probeer zoveel mogelijk informatie op de site te zetten en als het mogelijk is ook de tv uitzendingen te plaatsen. Ik weet natuurlijk ook niet altijd wanneer Jan en Anny op tv komen of in welke bladen ze staan. Ik doe mijn best, maar tips zijn altijd van harte welkom en scans van artikelen ook. Ik zal het dan zoveel mogelijk verwerken op de site.

  groetjes
  Hans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Informatie klopt,

  Jan&Anny komen bij Knevel&van der Brink!Staat op de site van Knevel&van den Brink!

  Groetjes Reginald

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gisteren stonden ze in de Telegraaf op de pagina Privé.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En Jan was gisteren in RTL Boulevard.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik weet niet of iemand deze reactie nog leest op dit oude bericht, anders mss als nieuw item plaatsen ....
  De opnamen 'op het bootje' waren voor het programma 'Tussen Zoet & Zout'. Dat komt vanaf 18 september iedere zaterdag op RTV Noord-Holland. Ik weet niet precies wanneer deze aflevering wordt uitgezonden, maar de programmapagina wordt iedere week geupdate:
  http://www.rtvnh.nl/programmas/programma/index.asp?showid=234

  Tussen Zoet & Zout wordt vanaf 17:30 uur uitgezonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt voor de info over het programma van TV Noord Holland. Ik ga het in de gaten houden.

  gr.
  Hans

  BeantwoordenVerwijderen