zaterdag 17 juli 2010

Bericht van Jan.

Jan schrijft op zijn Blog het volgende bericht:Het is voor ons bijna niet voor te stellen, het werd door veel kenners voorspeld, wij zelf waren wat terughoudend, maar het is echt gebeurd, we staan na 26 jaar weer in de top 5.
En dan te bedenken dat er op dit moment alleen voetballiedjes in de hitparade staan, anders waren we nog hoger binnengekomen.
"Take me to Ibiza" is een echte zomerhit, waar we nog lang plezier van kunnen hebben.
10 september gaat het album uitkomen, maar eerst gaan Anny en ik met vakantie. Anny naar Frankrijk en ik naar het gardameer in Italië.
Komende week hebben we nog wat promotie dingen te doen, radiointerviews en handtekeningen sessies. September wordt voor ons de maand van de waarheid, we kunnen het niet afwachten hoe zullen de reacties op het album zijn. De sfeer tijdens de optredens is optimaal, er gaat een bijzondere positieve kracht uit van Anny waardoor het spel op de bùhne zeer vermakelijk is, humor is natuurlijk heel belangrijk. Willen jullie mee genieten van onze optredens kijk dan in onze agenda, of we binnenkort bij U in de buurt komen.Hopelijk tot ziens
Jan Keizer

2 opmerkingen:

 1. Hallo leuk deze blog! Heb de link geplaatst op de site van jan en annie! http://jank-annies.hyves.nl zal er ook veel op kijken groetjes gillis

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Gillis,

  Leuk hè Jan en Anny. Je Hyves is ook erg leuk. Daar zal ik ook vaak kijken en ben ook lid geworden.

  groetjes
  Hans

  BeantwoordenVerwijderen